16 juni 2020:
Na maanden alle lessen online te doen, starten de meeste lessen weer 'live' bij Yvet thuis. Er zijn aanpassingen gedaan, zodat iedereen veilig kan zingen/spelen. De lessen gaan natuurlijk niet door als je ziek bent of Corona klachten hebt. Voor diegene die het nog niet zien zitten om weer op les te komen kan de les ook nog online. (Duo) zanglessen kunnen wel bij Yvet, maar worden bij voorkeur nog in het weiland gedaan bij Yvet voor de deur. En niet alle oefeningen worden gedaan tijdens de zangles, of die worden vooraf door de leerling thuis gedaan of buiten. Duo pianolessen kunnen voorlopig alleen nog online.

17 maart 2020:
In verband met het Coronavirus voorlopig alleen lessen online via email, whatsapp, skype, videochat of telefonisch. Als alles weer in orde is, kunnen de face to face lessen weer van start gaan!

2 december 2019:
Op 21 december geeft Con Amore van 14.30-16.00 een kerstoptreden voor de bewoners van Liduina en hun familieleden/vrienden. Je kunt ook komen luisteren als je dit wilt. Geef dit wel even van tevoren aan bij Yvet. Toegang is gratis.

Op 13 december vindt er weer een leerlingenconcert plaats, waarbij een aantal leerlingen van Yvet hun vaardigheden en vorderingen zullen laten horen. Het concert is weer in de kerkzaal van de Pius X, Anjerdreef 48 in Berkel en Rodenrijs. Je bent vanaf 19.00 van harte welkom om te komen luisteren naar de kinderen t/m 12 jaar en vanaf 20.15 naar kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen. Kaartjes kun je bestellen bij Yvet en kosten €1,50 p.p. voor 1 deel van het concert en €2,50 voor de hele avond. Je kunt de kaartjes ook op de dag van het concert bij de deur kopen. Laat wel even van te voren weten dat je wilt komen.

Op 12 december zullen Yvet en Victor Suy Bio samen met het koor met Accent weer een muzikale omlijsting zijn tijdens de jaarlijkse kerstviering van de Accent Avondschool.


13 mei 2019:

Op 21 juni vindt er weer een leerlingenconcert plaats, waarbij een aantal leerlingen van Yvet hun vaardigheden en vorderingen zullen laten horen. Het concert is weer in de kerkzaal van de Pius X, Anjerdreef 48 in Berkel en Rodenrijs. Je bent vanaf 19.00 van harte welkom om te komen luisteren naar de kinderen t/m 12 jaar en vanaf 20.15 naar kinderen boven de 12 jaar en volwassenen. Kaartjes kun je bestellen bij Yvet en kosten €1,50 p.p. voor 1 deel van het concert en €2,50 voor de hele avond.

Op 23 mei laat Con Amore 'van zich horen' tijdens de officiële feestelijke opening van de Kapel bij Liduina, waar het koor elke donderdag repeteert.

Op 16 mei geeft het koor met Accent weer een spetterend optreden bij het bibliotheektheater tijdens het eindfeest van de Accent Avondschool. Het koor blijft groeien en inmiddels aardig groot geworden!

21 december 2018:
Op 20 december heeft Con Amore weer een mooi kerstrepertoire laten horen voor de bewoners van Liduina en hun familieleden/vrienden.

14 december 2018:
Deze dag en avond veel muziek! Om 16.30 vindt er een optreden plaats van het kinderkoor de Muzieknootjes en zal ongeveer 45 minuten duren. Wil je komen luisteren? Neem dan even contact op met Yvet.

Van 19.00-21.00 is er weer een leerlingenconcert met zang en piano, waar tijdens het eerste uur kinderen t/m 12 jaar laten horen wat zij geleerd hebben en na een korte pauze kinderen vanaf 13 jaar en volwassen. Ook hier kun je komen luisteren. Laat wel even van te voren weten dat je wilt komen. De optredens vinden allebei plaats bij (in een zaaltje van) de Pius X, Anjerdreef 48 in Berkel en Rodenrijs.
Per optreden betaal je €1,- per persoon voor de entree.

13 december 2018:
Tijdens de jaarlijkse kerstviering van de Accent Avondschool zullen Yvet en Victor Suy Bio samen met het koor met Accent weer een muzikale omlijsting zijn.

26 november 2018: |
Het was afgelopen vrijdag weer een mooie muziekavond bij Casa, waar ook een aantal leerlingen van Yvet hun vaardigheden en vorderingen hebben laten horen.

31 oktober 2018:
Op 31 oktober geeft Yvet samen met Marjan van Dorp een zangworkshop aan managers in de zorg. Dit vindt plaats tijden een afscheid van 2 managers die met pensioen gaan en hun collega's nog iets willen meegegeven. Thema van de workshop is 'uit je comfortzone komen'.

12 september 2018:
Het was een hele leuke repetitie afgelopen vrijdag met het kinderkoor in het nieuwe seizoen! Wil je nog mee doen? Goed nieuws, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! je kunt je nog aanmelden tot 14 september of vrijdag gewoon even komen kijken  Misschien tot dan!

22 augustus 2018:
Kinderkoor de Muzieknootjes start weer met een nieuw seizoen en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen meld je dan aan voor 7 september.
Het koor repeteert van vrijdag 7 september tot vrijdag 7 december, van 16.15-17.05, uitgezonderd vrijdag 26 oktober. (herfstvakantie)
Voor meer informatie zie de poster.

20 augustus 2018:
Zaterdag 25 augustus treedt Con Amore van 14.30u - 15.45u op bij Liduina in Rotterdam.

28 mei 2018:
Klik hier voor meer informatie over het congrestival op 11 juni, waar Yvet en Marjan van Dorp ook 2 x een zangworkshop geven.

28 mei 2018:
Op 6 juni geeft Yvet samen met Marjan van Dorp een zangworkshop aan de studenten van het Albeda college om te laten zien/ ervaren hoe je muziek kunt inzetten bij het werken met mensen met dementie en hun mantelzorgers.

13 mei 2018:
Op maandag 11 juni geeft Yvet samen met Marjan van dorp een zangworkshop voor mensen met dementie en mantelzorgers tijdens het congrestival die dag in het bibliotheektheater in Rotterdam. Meer info volgt binnenkort.

13 mei 2018:
Op donderdag 17 mei is weer het jaarlijkse eindfeest van de Accent avondschool in het bibliotheektheater in Rotteredam. Het koor met Accent zal die avond weer een spetterend optreden verzorgen onder leiding van Yvet en Victor Suy Bio.

21 april 2018:
Het was gisteren weer een heel geslaagd leerlingenconcert, waarbij iedereen het beste van zichzelf heeft laten horen!

4 maart 2018:
Vanaf vrijdag 9 maart repeteert kinderkoor "de Muzieknootjes" in Berkel en Rodenrijs van 16.15u tot 17.15u. Neem voor meer informatie contract op met Yvet.

19 januari 2018:
Op 19 januari begint Yvet weer met kinderkoor "de Muzieknootjes" in Pijnacker. Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@yvetvandertuin.nl

15 december 2017:
Op 15 december vindt dit jaar het 2e leerlingenconcert plaats in Berkel en Rodenrijs. Dit keer met als thema 'winter'. Hier zullen een aantal leerlingen van Yvet hun vaardigheden en vorderingen aan elkaar en familieleden en vrienden laten horen.

14 december 2017:
Op 14 december is dit jaar de kerstviering bij de Accent Avondschool. Victor en Yvet zullen dan samen met Het koor met Accent weer zorgen voor de muzikale omlijsting.

8 december 2017:
Op 8 december vindt het tweede optreden van kinderkoor de Muzieknootjes plaats. Publiek is van harte welkom om 16.15 bij de gemeenschappelijke ruimte van de 3 scholen, Duivestein 23-27 in Pijnacker. Het optreden zal starten rond 16.25 en duurt ongeveer 40 minuten. Laat het even weten als je bij dit optreden aanwezig wilt zijn.

29 november 2017:
Tijdens de opening van de expositie "Kunst van en voor elkaar" bij Laurens Stadszicht treed Con Amore op om 18u.

17 november 2017:
Op 17 november is er bij de Casa school een muziekavond waar leerlingen hun muzikale vaardigheden en vorderingen aan elkaar en hun ouders zullen laten horen. Hier doen ook een aantal leerlingen van Yvet aan mee.

5 september 2017:
Kinderkoor 'de muzieknootjes ' (voorheen kinderkoor Pijnacker) gaat weer door met een nieuw seizoen! Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Houd je van zingen of zou je dit willen leren? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen en leer samen zingen! We zingen leuke, bekende en minder bekende liedjes van toen en nu. Van alles wat! We repeteren weer in de gemeenschappelijke ruimte van de 3 scholen, op Duivestein 23-27 in Pijnacker. Wanneer: we beginnen vrijdag 15 september met de eerste repetitie en zingen (uitgezonderd de herfstvakantie) door tot en met 8 december. Aansluitend is er dan een uitvoering gepland. Tijd: van 16.00-17.00. Je kunt 1 repetitie gratis bijwonen. Voor meer info en aanmelden neem contact op met Yvet.

5 september 2017:
Op donderdag 7 september is de inschrijfavond bij de Accent Avondschool. Heb je een (verstandelijke) beperking of ken je iemand die dit heeft, kom dan langs! Er worden allemaal leuke cursussen gegeven en tijdens de inschrijfavond kun je zien en horen wat er allemaal mogelijk is. Yvet en Victor zullen dan weer muziek maken en laten horen wat jij bij het Koor met Accent kunt verwachten. Zie hier voor meer info.

4 september 2017:
Het was weer een mooi begin van een nieuw seizoen voor het team van de Accent Avondschool! Yvet en Victor hebben tijdens de jaarlijkse teambarbecue 'de muziek' weer met succes verzorgd, waarbij iedereen enthousiast mee deed! Je kunt vanaf maandag 18 september weer mee doen met het zingen bij het koor met Accent. Zie hier voor meer info.
Zie ook het bovenstaand bericht over de inschrijfavond!

5 juni 2017:
Op 9 juni vindt dit jaar het leerlingenconcert plaats. Hier zullen een aantal leerlingen van Yvet hun vaardigheden en vorderingen (aan elkaar en familieleden/ vrienden) laten horen.

Op 23 juni is de generale repetitie van het kinderkoor in Pijnacker met aansluitend een optreden om 16.30. Als je hier bij wilt zijn, neem dan even contact op met Yvet.

Op 1 juli verzorgt Yvet de muziek bij een 25 jaar huwelijksjubileum met covers en eigen liedjes. Dit is een besloten feest.

25 april 2017:
Donderdag 18 mei er een optreden is met koor Con Amore in Pendrecht voor mantelzorgers.

25 april 2017:
Donderdag 18 mei is er 's avonds weer het jaarlijkse optreden met het koor met Accent in het bibliotheektheater van Rotterdam.

25 maart 2017:
Op zaterdag 8 april treedt Yvet weer op tijdens de Ridderkerkse kunstroute. Dit jaar staat ze tussen 14.30u en 17u aan de Scheepmakerstraat 23.

27 februari 2017:
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor het kinderkoor! Wil je een keer vrijblijvend komen kijken? Dat kan natuurlijk! Voor 5,- kan je een repetitie meedoen. Geef je nu op, dat kan nog tot 24 maart.
We gaan op de volgende dagen repeteren: 24 en 31 maart, 7 en 21 april, 12 en 19 mei en 2, 9, 16 en 23 juni.

En dan is er op 30 juni een optreden op dezelfde tijd als de repetities. Zie ook de poster.

24 januari 2017:
Yvet start binnenkort een kinderkoor in Pijnacker! Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

21 december 2016:
Koor Con Amore geeft hun eerste kerstoptreden in de brasserie van Liduina in Rotterdam Hillgersberg. Het optreden begint om 10.30. Voor meer informatie over de locatie klik hier.

17 december 2016:
Koor Inspiration treedt zaterdagmiddag op bij Topaz Overrhijn in Leiden tussen 14.00-16.00. 

15 december 2016:
Op donderdag treedt het koor met Accent weer op tijdens de jaarlijkse kerstviering van de Accent Avondschool. Dit is een besloten viering.

11 december 2016:
Inspiration geeft zondag 11 december een kerstoptreden in de Dorpskerk van Leiderdorp van 13.00-13.30. Er zijn in dat weekend meerdere kerstactiviteiten georganiseerd met een kerstafette. Voor iedereen toegankelijk. Meer info volgt.

3 november 2016:
Con Amore treed maandag 7 november op tijdens het GENERO symposium in Rotterdam. Rond 14u worden een aantal nummers ten gehore gebracht in de collegezaal van de Hogeschool Rotterdam. Voor meer informatie zie het programma.

23 oktober 2016:
Yvet organiseert voor de derde keer dit jaar op zondag 23 oktober een (besloten) leerlingenconcert in Berkel en Rodenrijs. Hier zullen een aantal van haar leerlingen hun vaardigheden en vorderingen aan elkaar laten horen.

12 oktober

Yvet gaat, na 8 jaar met veel plezier met koor Inspiration gewerkt te hebben, het koor verlaten per januari 2017. Op woensdag 12 oktober wordt er nog een afscheidsconcert gegeven van 'het gewone repertoire', dat gedurende het jaar gezongen werd (uitgezonderd het kerstrepertoire)

Het concert vindt plaats in de vertrouwde repetitieruimte op de Kom van Aaiweg 2 in Leiderdorp. Publiek is welkom vanaf 19.45, het concert begint om 20.00.

24 september 2016: Zangworkshop van de Bovenkamer
Yvet geeft zaterdag 24 september een zangworkshop in Vlaardingen voor mensen met dementie, hun familie en vrienden of belangstellenden.
Voor meer informatie en aanmelden: http://debovenkamer.org/actueel/


12 september 2016:
Het optreden samen met Victor Suy Bio tijdens de inschrijfavond van de Accent Avondschool, afgelopen donderdag, was weer erg gezellig. Er werd al enthousiast meegezongen en er worden dit seizoen dus ook weer veel nieuwe koorleden verwacht.
Nieuwe leden (mensen met een (licht) verstandelijke beperking) kunnen zich nog aanmelden, de start van het koor is maandag 19 september. Meer informatie

Zaterdag 10 september 2016:
Inspiration treed op tijdens het Korenlint in Haarlem. Om 12.40 in de Evangelische Broedergemeente en om 14u in het Dolhuys. Toegang is gratis! Voor meer informatie zie de website van het Korenlint.

26 juni 2016:
Het eerste optreden van Con Amore komt eraan! Woensdag 6 juli wordt in Oud-Beijerland het 2 jarig bestaan van het Odensehuis Hoeksche Waard gevierd en Con Amore zal vanaf 11.30u optreden. Voor meer informatie zie de flyer.

22 april 2016:
Koor Con Amore is verhuisd! Per direct wordt er elke woensdagochtend gezongen in woonzorglocatie Liduina aan de Burg. Villeneuvesingel 1 in Hillergersberg. De nieuwe folder van het koor is hier te downloaden.

22 april 2016:
Yvet organiseert voor de tweede keer dit jaar op zondag 22 mei een (besloten) leerlingenconcert in Berkel en Rodenrijs. Hier zullen een aantal van haar leerlingen hun vaardigheden en vorderingen aan elkaar laten horen.

21 april 2016:
Op donderdag 19 mei staat het eindfeest van de Accent Avondschool weer op het programma. Het Koor met Accent onder leiding van Yvet en begeleid door Victor Suy Bio zal dan een spetterend optreden geven in het Bibliotheektheater.


20 april 2016:

Zondag 24 april treed koor Inspiration samen met een aantal andere koren op tijdens de Choir Convention bij de International School in Den Haag. (Wijndaelerduin 1)
Inspiration treedt in het eerste blok op tussen 12u en 14.15u. De Convention is voor iedereen gratis toegankelijk.

20 maart 2016:
Zondag 20 maart organiseert Yvet voor de eerste keer dit jaar een (besloten) leerlingenconcert in Berkel en Rodenrijs. Hier zullen een aantal van haar leerlingen hun vaardigheden en vorderingen aan elkaar laten horen.

januari 2016:
Eindelijk gaat het Koor Con Amore op 6 januari van start!
Het Rotterdamse koor voor mensen met geheugen problemen of
dementie samen met hun naaste. Yvet werkt hier aan mee als pianiste en dirigente. Voor meer informatie en aanmeldingen zie de folder.
Aanmelden kan bij Marjan van Dorp: 06-15371474.

20 december 2015:
Zondag 20 december treedt Yvet met koor Inspiration 2x op tijdens OPEN voor licht in Leiden. In BplusC aan de Nieuwstraat zijn zij van 13.30-14.00 uur en van 14.30-15.00 uur te horen en zien. Toegang is gratis.

19 december 2015:

Van 14.30 - 16u treedt Inspiration op bij het Pluspunt in Leiderdorp. Dit optreden is besloten.

13 december 2015:
Yvet treedt met koor Inspiration op tijdens de Culturele Kerstmarkt in de Sterrentuin in Leiderdorp. Tussen 13.15 en 16u treden verschillende koren op in het atrium.
Dit wordt in samenwerking met Stichting MOL en BplusC georganiseerd.

12 december 2015:
Yvet treedt op tijdens de Kerstmarkt in de Ridderkerkse Oudheidkamer. Na 13u brengt zij bekende kerstliedjes en eigen repertoire ten gehore. Toegang is gratis.

10 december 2015:
Het koor met Accent zal tijdens de kerstviering van de Accent Avondschool de kerstmuziek verzorgen.

21 november 2015:

Yvet heeft opgetreden tijdens een besloten 60 en 65 jarig verjaardagsfeest met eigen nummers en covers. Het was een groot succes, vooral het voor de gelegenheid gemaakte lied.

31 oktober 2015:
Yvet heeft het certificaat zangexpert voor het zingen met kinderen behaald bij de Zangexpress.

15 oktober 2015:
Yvet geeft op de Casa school in Pijnacker individuele- en duolessen in piano en zang. Leerlingen kunnen na schooltijd op donderdag en vrijdag hiervoor bij haar terecht.

12 september 2015:

Zaterdag 12 september doet Yvet met Inspiration mee aan het Haarlemse Korenlint. Om 13.20u staan ze in de Philharmonie en om 16u in het Dolhuys.

5 september 2015:
Yvet treed tijdens een besloten 70 jarig verjaardagsfeest op met eigen nummers en covers.

3 juli 2015:
Yvet heeft een gastoptreden gegeven met een compilatie van eigen liedjes tijdens het leerlingconcert van Illonka Seriese.

21 juni 2015:

Zondag 21 juni organiseert Yvet een (besloten) leerlingenconcert in Berkel en Rodenrijs. Hier zullen een aantal van haar leerlingen hun vaardigheden en vorderingen aan elkaar laten horen.

17 mei 2015:

Zondag 24 mei treedt Yvet samen met Vili Ross op tijdens het Fete de la Nature in Den Haag. Vanaf 14u zijn zij te zien in de tuin van de Sportlaan 93. Klik hier voor een voorproefje van Yvet en Vili.

20 maart 2015:

Binnenkort gaat van start het koor:
Con Amore (met liefde)
Het Rotterdamse koor voor mensen met geheugen problemen of
dementie samen met hun naaste. Yvet werkt hier aan mee als pianiste. Voor meer informatie en aanmeldingen zie de folder.

19 maart 2015:

De eerste 2 optredens van Inspiration zijn voor dit jaar alweer geboekt. 30 mei wordt er opgetreden bij Topaz Overrhijn en op 19 december is er een kerstoptreden bij Pluspunt Leiderdorp.

16 maart 2015:
Op donderdag 21 mei staat het eindfeest van de Accent Avondschool op het programma. Het Koor met Accent onder leiding van Yvet en begeleid door Victor Suy Bio zal dan een spetterend optreden geven.

11 december 2014:
Het optreden van het Koor met Accent tijdens de kerstviering van de Accent Avondschool was een groot succes. Er werden voor het kerstdiner een paar mooie onbekende nummers gezongen en 1 meezinger waar iedereen enthousiast aan mee deed.

15 november 2014:
Op 14 en 21 december geeft popkoor Inspiration weer een tweetal kerstoptredens. Op 14 december is dit een deels besloten optreden in verpleeghuis Overrhyn. Van 16u - 16.30u treedt het koor op in het restaurant; dit optreden is voor iedereen toegankelijk.

Zondag 21 december brengen ze de kerstsfeer in de Leidse bibliotheek aan de Nieuwstraat tijdens het Verrassend Winkelweekend. Inspiration treedt dan op van 13.30-14.00 en van 14.30-15.00. Entree is gratis.

7 november 2014:
Vrijdagavond treed Yvet vanaf 20u op tijdens de tweede editie van Music & Network in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer.

3 oktober 2014:
Op 11 oktober treed Yvet op tijdens de Streekmarkt "De tuin van de randstad" bij druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn. Ze zal vanaf 14u live een aantal van haar nummers ten gehore brengen. Voor meer informatie: Nieuw Tuinzight

11 september 2014:
Yvet treed op bij het programma "Taste of music" van Radio Zuidplas. Ze speelt dan live 6 nummers tussen 20u en 22u.

10 augustus 2014:
Op 18 september en 25 oktober geeft popkoor Inspiration een tweetal besloten optredens in Leiderdorp.

4 juli 2014:

Vrijdagavond 4 juli treedt het koor Inspiration weer op in het buurthuis van de Stevenshof (Trix Terwindstraat 4)in Leiden. Samen met de koren Leedvermaak, Nootzaak en Damesverband luiden ze op enthousiaste wijze de zomervakantie in. De optredens beginnen om 20u.

28 juni 2014:
Tijdens Thissfest 2014 treedt Yvet op 28 juni op in Leiden in de Vrijplaats Middelstegracht 32. Optredens beginnen vanaf 20u.

27 juni 2014:
Tijdens Thissfest 2014 treedt Yvet op 27 juni op in Rotterdam in het belgisch biercafé Boudewijn (Nieuwe Binnenweg 53). Optredens beginnen vanaf 21u.

15 juni 2014:
Yvet treedt samen met Victor Suy Bio op tijdens het Kadefestival in Rotterdam. Tussen 17u en 18u zullen zij op 15 juni vanaf het waterpodium eigen nummers ten gehore brengen.

22 mei 2014:
Koor "Inspiration" o.l.v Yvet heeft een besloten optreden gegeven bij het Rijnlands Revalidatiecentrum te Leiden.

15 mei 2014:
Het was een geslaagd optreden van 'het koor met Accent' op 15 mei in het bibliotheektheater in Rotterdam o.l.v. Yvet en met begeleiding van Victor Suy Bio. Het leuke enthousiaste publiek en de goede sfeer zorgden voor een prachtige avond. Mooie rustige liedjes en bekende liedjes met een twist werden afgewisseld door bekende meezingers die enthousiast werden meegezongen.

28 januari 2014:
Het programma "Driewijzer" van RTV Lansingerland heeft dinsdagavond 2 uur besteed aan Yvet. Naast een interview waren nummers van de CD "Mist" te horen en heeft Yvet een aantal nummers live in de studio gespeeld. Zie ook facebook.

23 januari 2014:
In de zomer van 2014 organiseert Yvet samen met 3 collega muzikanten/docenten een cursus van een week waarbij het in een ontspannen en natuurlijke setting maken van je eigen lied centraal staat.

10 januari 2014:
Vanaf januari 2014 dirigeert Yvet op de Accent Avondschool te Rotterdam het "koor met Accent". Het koor bestaat uit mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die houden van zingen.

31 augustus 2013:
In september en oktober geeft Yvet twee optredens met popkoor "Inspiration" in Leiden en Leiderdorp. Deze optredens zijn besloten.

20 april 2013:
Op 20 april treedt Yvet twee keer op.
Ze begint bij de Ridderkerkse Kunstroute bij Ada Burgerhout-Vreugdenhil aan de Oranjestraat 219. Ze is met haar eigen liedjes daar te horen van 12-15u.
Daarna treedt zij op met haar koor "Inspiration" in samenwerking met Willem Overduin met zijn koren "Voicemail" en "Nootzaak". Dit is in het buurthuis van de Stevenshof te Leiden. (Trix Terwindtstraat 4) Het optreden begint om 20u.

15 december 2012:
Zaterdag 15 december om 20u geeft koor "Inspiration" een kerstconcert in de Dorpskerk te Leiderdorp. (Hoofdstraat 19). Toegang is vanaf 19.30u en kaarten á € 5,- zijn voor aanvang te koop.

29 augustus 2012:
Yvet heeft opgetreden bij Wooncomplex Gondelkade te Zoetermeer.

14 juli 2012:
Het zondagmiddagconcert in Leiderdorp was ondanks het onstuimige weer een geslaagde middag buiten waarbij Inspiration in de regen het concert opende met een toepasselijk "Paint it black". Zowel het Leiderdorps weekblad als het Witte Weekblad waren er ook bij.

21 juni 2012:
Yvet treedt komend weekend met koor Inspiration twee dagen achter elkaar op. Zaterdag 30 juni is er het jaarlijkse optreden in hest houten kerkje in Voorschoten, Bachlaan 17.
Zondag 1 juli staat Inspiration op het zondagmiddagconcert in de voormalige kasteeltuin van Huis ter Does aan de Ruigekade 3 te Leiderdorp. Voor meer info zie de affiche.

Beide concerten zijn gratis te bezoeken.

11 juni 2012:
Yvet heeft meegewerkt aan The Livespace Project, een online samenwerking waarin zij samen met muzikanten van over de hele wereld de piano heeft ingespeeld in het nummer "Run from a storm".

8 maart 2012:
Na het succes van vorig jaar zal Yvet ook in 2012 weer optreden bij Ada Burgerhout tijdens de Ridderkerkse kunstroute op 14&15 april tussen 12.30u en 14.30u.

6 maart 2012:
Yvet heeft het nummer "nieuw cliché" van Robert Lemon ingezongen.

12 februari 2012:

Lovend verslag van het optreden bij Sensoor in de Hoorn (het huisorgaan van Sensoor Zuid-Holand Noord):
" De stilte die intrad was haast magisch, zoveel Sensoristen die gelijktijdig stil waren en aandachtig luisterden was nog zelden voorgekomen. En eerlijk is eerlijk, het was een genot om naar Yvet te luisteren, de liedjes waren zeker gepast om in deze omgeving aandachtig naar te luisteren. En dan die stem!!"

28 december 2011:
Het optreden bij Sensoor was een groot succes, en ook de kerstoptredens van Inspiration werden enthousiast ontvangen. Zie "media" voor de nieuwe video's.

6 november 2011:
Op 16 december verzorgt Yvet de muzikale omlijsting tijdens de kerstborrel van de vrijwilligers van Sensoor in Leiden.

17 oktober 2011:
Yvet treedt op met het kerstrepertoire van"Inspiration" op 17 en 18 december op verschillende locaties in de regio Leiden.

15 oktober 2011:
Yvet heeft vrijdag 14 oktober een workshop zang gegeven tijdens het vrijwilligersfeest van "Libertas" in Oegstgeest.

15 september 2011:
Yvet treedt zaterdag 1 oktober op in wooncomplex Gondelkade te Zoetermeer.

29 augustus 2011:
Het artikel over "Inspiration" in het Leiderdorps weekblad van 10 augustus kan je hier lezen.

29 juni 2011:
In de media sectie zijn nu audiofragmenten toegevoegd van "Mist"

26 juni 2011:
De CD's zijn binnen, en niet alleen klinken ze erg goed, maar ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Zie hier voor een foto van het eindresultaat.
Daarnaast staat de video van "Mist" online.Tevens zijn er foto's geplaatst van het geslaagde optreden van popkoor "Inspiration". Beiden zijn te vinden onder "media".

29 mei 2011:
Het is bijna zover, over een paar weken is Yvet's cd 'Mist' klaar! Op 17 juni zou hij klaar moeten liggen bij de perserij.
De cd kost €12,50. Als je hem thuisgestuurd wilt hebben betaal je €14,50 ( €12,50 + € 2,- verzendkosten). Als je de CD al wilt bestellen kan dat via Yvet's emailadres: info@yvetvandertuin.nl

30 april 2011:
Er zijn in de mediasectie foto's toegevoegd van de CD-opnames op 2 April en van de kunstroute.
Tevens staat nu de eerste video van de CD-opnames online. Enjoy!

16-17 April 2011:
Yvet zal tijdens de Ridderkerkse Kunstroute optreden op zaterdag en zondag. Op de Oranjestraat 219 zal zij om 14.00u en 15.30u de beelden van Ada Burgerhout een half uur lang voorzien van een muzikale achtergrond. De kunstroute is gratis te bezoeken.

2 April 2011:

De liveopnames in museum Oud-Overschie waren niet alleen zeer succesvol voor de opnames, maar ook de avond zelf was een succes met enthousiast publiek, een prachtige ambiance en Yvet op haar best. De CD wordt nu gemasterd, en gaat binnenkort naar de perser. Voor interesse in de CD kunt u contact opnemen met Yvet.

Februari 2011:

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding van de CD-opname op 2 april.

30 januari 2011:
De website van Yvet is online, al wordt er nog hard aan gewerkt.