Yvet geeft les in zang, piano en liedjes schrijven. Dit kunnen individuele en duo lessen zijn vanuit haar thuisstudio in Berkel en Rodenrijs of workshops voor groepen op locatie. Haar persoonlijke aanpak en de ontspannen sfeer zorgen voor een plezierige leeromgeving waar iedereen tot zijn of haar recht komt. Yvet geeft les aan mensen van jong tot oud. Zij heeft veel ervaring met mensen die een beperking hebben, zowel lichamelijk, verstandelijk dan wel een chronische ziekte hebben.

Als je gewoon voor de lol zingt maar bijvoorbeeld last krijgt van je stem door de verkeerde zangtechniek, als je een ervaren zanger bent die heel gericht op zoek is naar verbeteringen of als je een zangcoach zoekt voor een auditie: Yvet heeft voor iedereen een geschikte aanpak en oplossing. Ook meerstemmig leren zingen behoort tot de mogelijkheden.

Yvet kan je zonder bladmuziek piano leren spelen met akkoorden, waarbij onder andere muziektheorie en techniek aan bod komen. Je eigen creativiteit is de leidraad en aan improvisatie en interpretatie kan worden gewerkt. Leerlingen kunnen natuurlijk ook met bladmuziek leren spelen en het is mogelijk om jezelf als singer/songwriter op de piano te leren begeleiden!

Tarieven 2020 (in de thuisstudio van Yvet):

Individuele lessen:

1 les van 60 minuten onder de 21 jaar: €29,75
1 les van 45 minuten onder de 21 jaar: €23,-
1 les van 30 minuten onder de 21 jaar: €16,50

1 les van 60 minuten boven de 21 jaar: €36,-
1 les van 45 minuten boven de 21 jaar: €28,-
1 les van 30 minuten boven de 21 jaar: €20,-

Duoles van 60 min: €23,- p.p.(21 jaar en ouder) €19,- p.p (tot 21 jaar)

Voor een 1e les of proefles gelden ook bovenstaande tarieven.

In overleg kun je zelf bepalen hoe vaak je per maand op les wilt komen. Je kunt per keer contant betalen of per 4 lessen afspreken, waarbij je het lesgeld per factuur kunt overmaken.

Je kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om 11 lessen in een keer vooruit te betalen, waarbij je de laatste dan gratis krijgt. Deze lessenreeks kun je opmaken binnen 1,5 jaar na de factuurdatum.

Er wordt in alle gevallen geen lesgeld terugbetaald.

Voor duolessen (korter of langer dan 60 minuten), groepslessen, workshops, lessen op locatie en andere mogelijkheden zoals optredens,  gelden andere tarieven dan hierboven staand.

Als een gemaakte afspraak korter dan 24 uur voor de les wordt afgezegd wordt deze in rekening gebracht. Als dit minimaal 24 uur voor de les gebeurt, kunnen we de les in overleg verplaatsen naar een volgend moment.

Voor meer informatie over lestijden en tarieven of voor andere vragen kun je contact opnemen met Yvet.